Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767
en 06-24163932

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

De mensen van Terramor Uitvaartzorg

Een passende uitvaart komt tot stand dankzij de inzet van mensen. Wij werken met emphatische, gediplomeerde en getrainde mensen.

Koert Huber

Koert


Koert Huber heeft al vroeg ervaren wat het is om naaste familie en kinderen te verliezen en hoe belangrijk de paar dagen van afscheid kunnen zijn. Een goede uitvaartbegeleider weet dan precies wat te doen en wat te laten.

Koert heeft na zijn opleiding tot bedrijfskundige in het bedrijfsleven gewerkt. In 2007 heeft hij zich omgeschoold tot uitvaartbegeleider. Met Sybille Wetzel heeft hij in 2008 Terramor Uitvaartzorg opgericht.

Bij een overlijden staat u voor de opdracht om te besluiten over afscheid en uitvaart.

Koert creeert voor u rust met structuur (wat eerst en wat later), voorstellen (die passen bij uw situatie) en regie (u kunt datgene doen wat u werkelijk belangrijk vindt).

"Mijn werkwijze wordt, volgens nabestaanden, gekenmerkt door rust, meedenken, creativiteit en zorgvuldigheid. Ik vind het belangrijk dat uw wensen worden gerealiseerd."

Carolien Makkes van der Deijl

Carolien


Na afronding van een langjarige loopbaan in de gezondheidszorg was een overgang naar de uitvaartzorg voor Carolien vanzelfsprekend.

Zij begeleidt de laatste verzorging en assisteert tijdens de uitvaart.

Carolien werkte gedurende 12 jaar in een psycho-geriatrische instelling. Zij deed veel ervaring op in de omgang met mensen met dementie.

Als geen andere weet Carolien wat op de dag van de uitvaart voor een nabestaande met dementie van belang is.

Carolien heeft oog voor detail en gevoel voor wat mensen bij het afscheid van een dierbare nodig hebben.

Sybille Wetzel

Sybille

Sybille Wetzel is medeoprichter van Terramor.

Zij stond aan de basis van Terramors dementievriendelijke uitvaartzorg die in 2017 door Alzheimer Nederland werd bekroond.

In 2017 is Sybille zich meer gaan richten op haar praktijk voor levensvragen. Zij is nog steeds nauw betrokken bij Terramor.

Het rouwcentrum, de opbaringen en de ontwikkeling van kennis en vaardigheden voor het uitvaartvak krijgen haar onverminderde aandacht en inbreng.

Het rouwcentrum is door Sybille ingericht als een huiselijke plaats waar familie en betrokkenen afscheid kunnen nemen van degene die hen lief was.

Met aandacht voor detail en sfeer zorgt Sybille dat elke opbaring aansluit bij de wensen en behoeften van de nabestaanden.

Mariska Ligthart

Koert


Achter de schermen draagt Mariska zorg voor de voorbereiding van de uitvaarten.

Mariska kunt u ook tegenkomen als zij assisteert tijdens de uitvaart.

Haar thuisbasis is Stompetoren. In haar directe omgeving kent zij verrassende mogelijkheden voor afscheid en uitvaart.