NederlandsDeutschSpaansEnglish

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767
en 06-24163932

De mensen van Terramor Uitvaartzorg

Een passende uitvaart komt tot stand dankzij de inzet van mensen. Wij werken met emphatische, gediplomeerde en getrainde mensen.

Koert Huber


Koert heeft al vroeg ervaren wat het is om naaste familie en kinderen te verliezen en hoe belangrijk de paar dagen van afscheid kunnen zijn. Een goede uitvaartbegeleider weet dan precies wat te doen en wat te laten.

Koert heeft na zijn opleiding tot bedrijfskundige in het bedrijfsleven gewerkt. In 2007 heeft hij zich laten omscholen tot uitvaartbegeleider. Met Sybille heeft hij in 2008 Terramor Uitvaartzorg opgericht.

Bij Meander Uitvaartopleidingen draagt Koert zijn kennis, ervaring, enthousiasme en visie met betrekking tot het vak en de branche over aan studenten van de beroepsopleiding.

Bij een overlijden worden nabestaanden geconfronteerd met administratieve, financiële en juridische onderwerpen vanuit verschillende instanties. Koert is met deze onderwerpen vertrouwd. Hij maakt u wegwijs zodat u tijdig weet wat er na de uitvaart van u gevraagd wordt.

"Mijn werkwijze wordt, volgens nabestaanden, gekenmerkt door rust, meedenken, creativiteit en zorgvuldigheid. Ik vind het belangrijk dat uw wensen worden gerealiseerd."

Sybille Wetzel


De ervaringen van Sybille bij het plotselinge verlies van haar nog jonge broer en het snel opeenvolgende verlies van haar ouders hebben Sybille geïnspireerd om een liefdevol en kleinschalig rouwcentrum in te richten.

"Omdat niet iedereen thuis de ruimte heeft, heb ik ons rouwcentrum ingericht als een tweede thuis waar je naar toe kunt. Door mijn aandacht voor details en sfeer voelen mensen zich er welkom."

Ongeneeslijke ziekte, sterven en overlijden zijn indringende gebeurtenissen die veelal leiden tot heroriëntering op het leven en de rol die men daarin vervult. Dit geldt zowel voor de stervende als de naasten. Het komt meer dan eens voor dat alle betrokkenen niet meer weten wat ze van elkaar mogen verwachten als er sprake is van een ongeneeslijke ziekte. Deze onderwerpen en omstandigheden liggen mij na aan het hart en ik help mensen graag om antwoorden te vinden.

Van nature heb ik antwoorden op de vragen die in deze fase van het leven worden gesteld. Mijn opleiding tot psychosociaal therapeut aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen Utrecht is een bron van inspiratie om mijn kennis en ervaring aan te vullen en aan te bieden.

Ik begeleid mensen tijdens de laatste levensfase. Mijn aandacht gaat daarbij uit naar de stervenden en de naasten. Mijn kracht ligt in:

  • aandacht voor zingeving bij ziekte en verlies
  • ondersteuning bij afronden van het leven
  • ondersteuning bij afscheid nemen
  • aanpakken bij problemen
  • naasten helpen bij rouw tijdens naderend afscheid en na verlies

Carolien


Na een langjarige loopbaan in de gezondheidszorg was een overgang naar de uitvaartzorg voor Carolien vanzelfsprekend. Zij begeleidt de laatste verzorging en assisteert bij de uitvaart.

Carolien heeft oog voor detail en gevoel voor wat mensen bij het afscheid van een dierbare nodig hebben.

Ondersteuners

Een uitvaart vraagt alertheid en aandacht voor detail. Wij worden daarin ondersteund door Carolien, Daniëlle, Marga en Marcel.