NederlandsDeutschSpaansEnglish

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767
en 06-24163932

De mensen van Terramor Uitvaartzorg

Een passende uitvaart komt tot stand dankzij de inzet van mensen. Wij werken met emphatische, gediplomeerde en getrainde mensen.

Koert Huber


Koert heeft al vroeg ervaren wat het is om naaste familie en kinderen te verliezen en hoe belangrijk de paar dagen van afscheid kunnen zijn. Een goede uitvaartbegeleider weet dan precies wat te doen en wat te laten.

Koert heeft na zijn opleiding tot bedrijfskundige in het bedrijfsleven gewerkt. In 2007 heeft hij zich laten omscholen tot uitvaartbegeleider. Met Sybille heeft hij in 2008 Terramor Uitvaartzorg opgericht.

Bij een overlijden staat u voor de opdracht om te besluiten over afscheid en uitvaart.

Koert creeert voor u rust met structuur (wat eerst en wat later), voorstellen (die passen bij uw situatie) en regie (u kunt datgene doen wat u werkelijk belangrijk vindt).

U wordt soms al heel snel geconfronteerd met administratieve, financiële en juridische onderwerpen vanuit verschillende instanties. Koert is met deze onderwerpen vertrouwd. Hij maakt u wegwijs zodat u tijdig weet wat er na de uitvaart van u gevraagd wordt.

"Mijn werkwijze wordt, volgens nabestaanden, gekenmerkt door rust, meedenken, creativiteit en zorgvuldigheid. Ik vind het belangrijk dat uw wensen worden gerealiseerd."

Sybille Wetzel


De ervaringen van Sybille bij het plotselinge verlies van haar nog jonge broer en het snel opeenvolgende verlies van haar ouders hebben Sybille geïnspireerd om een liefdevol en kleinschalig rouwcentrum in te richten.

"Omdat niet iedereen thuis de ruimte heeft, heb ik ons rouwcentrum ingericht als een tweede thuis waar je naar toe kunt. Door mijn aandacht voor details en sfeer voelen mensen zich er welkom."

Carolien


Na een langjarige loopbaan in de gezondheidszorg was een overgang naar de uitvaartzorg voor Carolien vanzelfsprekend. Zij begeleidt de laatste verzorging en assisteert tijdens de uitvaart.

Carolien heeft oog voor detail en gevoel voor wat mensen bij het afscheid van een dierbare nodig hebben.

Ondersteuners

Een uitvaart vraagt alertheid en aandacht voor detail. Wij worden daarin ondersteund door Daniëlle, Marga en Marcel.